Badmintonphoto

Danske etårsjubilarer taber gyserkamp mod de olympiske mestre

19-10-2018 02:14 |  Badminton.dk |  Søren Nielsen
De hårdt-kæmpende danskere, Mathias Christiansen/Christinna Pedersen, tabte fredagens mixeddouble efter et nervepirrende første sæt, hvor danskerne havde flere sætbolde. Etårsjubilarerne måtte se sig slået med 24-26, 10-21 efter at have givet publikum en medrivende oplevelse.

På trods af nederlaget var de danske etårsjubilarer stadigvæk stolte over det, som de har præsteret det sidste år.

-  Jeg er sgu stolt af det, vi har opnået på et år, men det bliver ikke nogen sovepude. Vi skal stadig kæmpe videre, sagde mixeddoublen umiddelbart efter nederlaget.

Danskerne var efter kampen meget bevidste omkring, hvad de to indonesere, Ahmad og Natsir, gjorde bedre end dem.

- Indoneserne server rigtig godt i dag, og vi har simpelthen svært ved at komme ud af servesituationen. Vi forsøgte vores bedste, og Thomas og Kenneth nede bagved, kom med deres forslag til, hvordan det kunne gøres, men i dag var det bare dem, der var det her magiske halve skridt foran, både spillemæssigt og tankemæssigt, og det gør bare en verden til forskel. Vi må give cadeau til indoneserne, som spiller rigtig godt i dag, lød det endvidere fra danskerne, der ligger nummer fem på verdensranglisten.

Torsdag var en svær dag for de danske badmintonspillere ved DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR. Flere af danskerne måtte se sig slået ud inden fredagens kvartfinaler.

Mathias Christiansen/Christinna Pedersen formåede dog at spille sig videre til kvartfinalerne, hvilket den danske damesingle, Line Kjærsfeldt, og herresinglen, Anders Antonsen, ligeledes gjorde.


Det danske mixeddoublepar, der blev sat sammen inden sidste års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, skulle i dagens kamp forsøge at avancere til lørdagens semifinaler.

Der ventede dog en svær opgave, da danskerne stod overfor de Olympiske mestre fra Rio de Janeiro, Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir.

Siden sidste års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR har det danske mixeddoublepar for alvor manifesteret sin position som et af de bedste mixeddoublepar i verden.

Danskerne har spillet sig i adskillige Super Series-finaler, og det danske par, der i øjeblikket rangerer nummer fem på verdensranglisten, har sågar også vundet India Open i februar måned.

Første sæt var en yderst tæt affære. Mathias Christiansen/Christinna Pedersen kunne gå til ophold med en 11-10-føring. Det var tydeligt at se, at danskerne gerne ville gøre det godt foran det danske hjemmepublikum.

Sidste års førsterundenederlag var allerede blevet vasket væk onsdag aften, og endvidere blevet efterfulgt af endnu en sejr torsdag, så danskerne kunne spille mere frit i fredagens kvartfinale.


Den rutinerede indonesiske mixeddouble svarede dog hurtigt igen efter opholdet og bragte sig i front med en 15-12-føring. Det fik ikke danskerne til at miste troen, og pludselig stod der 16-16.
 
Danskerne tilspillede sig muligheden for at lukke sættet ved 20-19, og yderligere ved 21-20. Der blev imidlertid dømt fejlserv på Mathias Christiansen, og publikum måtte derfor fortsat se til med spænding.

Ved 23-24 overlevede danskerne en indonesisk sætbold efter en marathonduel, hvor Mathias Christiansen flere gange kastede sig rundt på banen for at holde danskerne inde i kampens første sæt.

Indoneserne var mest koldblodige og vandt sættet med 26-24 efter to ærgerlige fejl fra Christinna Pedersen, der havde lidt vanskeligt ved at finde baglinjen på de afgørende bolde.


Dramaet fortsatte i anden sæt, hvor danskerne indledningsvis var et lille skridt bagefter. Danskerne måtte derfor se indoneserne gå til ophold med en 7-11-føring. Dette kampbillede fortsatte i den resterende halvdel af sættet.

Danskerne var hurtigt bagud 7-15, hvilket gjorde, at spændingen fes en smule ud af kampen. Publikum i Odense Idrætshal forsøgte dog at bevare håbet om en dansk sejr, og de danske tilskuere forsøgte ihærdigt at give troen videre til de danske etårsjubilarer.

Lige lidt hjalp det, eftersom danskerne måtte se sig slået af de velspillende olympiske mestre, Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir.


Danskerne havde undervejs i første sæt fået de entusiastiske tilskuere helt ud på spidsen af stolekanten, og scenen var derfor lagt til de efterfølgende kampe. Det danske nederlag lød på 24-26, 10-21. 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?