Badmintonphoto

Danskerdræber besejrer Line Kjærsfeldt i tæt tresætter

19-10-2018 02:09 |  Badminton.dk |  Søren Nielsen
Line Kjærsfeldt af ude af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. Indoneseren, Gregoria Mariska Tunjung, satte en kæp i hjulet på en ellers velsmurt dansk maskine.

Den velsmurte maskine, som Anders Antonsen kort forinden havde kørt fra første til femte gear efter en medrivende sejr, så langt hen ad vejen ud til at buldre ufortrødent videre i et hæsblæsende tempo.


Line Kjærsfeldt sikrede sig første sæt 22-20, men måtte dog sande, at indoneseren var for stærk i den 63-minutters lange kamp. Resultatet blev derfor 20-22, 21-19, 21-13 i Tunjungs favør.

- Hun spiller rigtig, rigtig godt, men jeg er ked af, at hun får lov til at få så meget initiativ i andet sæt. Jeg taber med 19 i andet sæt efter at have vundet første. Og ja, det kunne have været mig, der havde stået med sejren, men sådan er det ikke, udtalte en skuffet men afklaret dansker efter kampen.


Danskeren tager på trods af nederlaget flere ting med fra turneringen.

- Jeg har været mentalt stærk og fulgt gameplanen, og det håber jeg også, at jeg kan gøre i de kommende turneringer, sagde den trætte dansker ydermere efter kampen.

Der var gjort klar til revanchekamp fredag aften i Odense Idrætshal. Line Kjærsfeldt havde muligheden for at spille sig i sin første Super Series-semifinale. På den anden side af nettet stod Gregoria Mariska Tunjung.


Indoneseren havde ligesom danskeren forhåbninger om at spille sig i lørdagens semifinale. I forrige runde havde indoneseren besejret den danske damesingle, Mia Blichfeldt. På trods af dette lod Line Kjærsfeldt ikke til at være skræmt over dette.

Danskeren var godt med igennem hele første sæt. De to damesingler fulgtes pænt ad, og føringen skiftede ofte hænder i den særdeles tætte kvartfinalekamp. Med publikum i ryggen spillede Line Kjærsfeldt sig frem til sin første sætbold ved 20-19.

Tunjung var dog ikke nem at ryste, og indoneseren udlignede herefter til 20-20. Den 24-årige danske damesingle lod sig dog ikke slå ud. 

Efter en
 spektakulær bold bragte Kjærsfeldt sig i front ved stillingen 21-20. Danskeren fik skrabet bolden over nettet med sådan en præcision, at bolden langsomt ramte netkanten og herefter dansede over det 1 meter og 55 centimeter høje net. Kjærsfeldt hev sættet hjem med cifrene 22-20.


Billedet i andet sæt var det samme. De to spillere dansede kind mod kind. Tunjung tog alligevel dirigentstokken og gik til ophold med en 11-8-føring. Kjærsfeldt havde marginalerne med på sin side, da hun reducerede til 14-16 efter endnu en netruller.

Langsomt spillede danskeren sig nærmere indoneseren. Ved stillingen 16-17 havde danskeren næsten kontakt. Stillingen var pludselig 18-18, og danskeren var dermed et mulehår fra at spille sig i sin første Super Series-semifinale.

Ungdomsverdensmesteren fra 2017, Tunjung, havde tilsyneladende andre planer. Den blot 19-årige indoneser trak andet stik hjem og vandt med næsten mindst mulige margen. Sættet blev 21-19 i indoneserens favør.


Kampens tredje sæt startede lovende for den håbefulde dansker, der hurtigt var foran 4-2. Som i de foregående to sæt kunne ingen af spillerne for alvor trække fra pointmæssigt. Den hårdt-kæmpende dansker havde gradvist sværere ved at nå indoneserens stopbolde, og de lange dueller så ud til at presse begge spillere fysisk.

Danskeren var dog fortsat opportunistisk og prøvede at følge trop. Ved stillingen 14-11 til indoneseren havde Kjærsfeldt stadigvæk en god mulighed for at spille sig videre i turneringen. 


Tunjung viste dog størst spillemæssigt overskud, og indoneseren kunne dermed sikre sig sin største triumf i karrieren. Line Kjærsfeldt kunne derfor ikke følge trop og spille sig i lørdagens semifinaler ligesom hendes tidligere holdkammerat i ungdomsårene, Anders Antonsen, gjorde kort forinden. 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?