Badmintonphoto

To ud af tre danskere ude og flere favoritsejre

19-10-2018 23:59 |  Badminton.dk |  Martin Riber Jakobsen
Fredag blev endestationen for både Line Kjærsfeldt og Christiansen/Pedersen, mens flere af de seedede spillere ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR levede op til seedningen.Dagens største drama var utvivlsomt at finde i kampen mellem Anders Antonsen og Huang Yuxiang. Med en habil start af danskeren, som tog det første sæt 21-14, så håbene for dansk avancement gode ud. Det et andet sæt, samt det meste af tredje dog ændre på. Huang Yuxiang vandt nemlig andet sæt 21-3, mens Huang stod med en matchbold ved 20-17. En vild slutspurt af Antonsen gjorde en ende på det nervepirrende opgør, da han vandt 22-20.

- Det var en vild, vild kamp. Det gik op og ned, og det lignede til sidst, at det var ved at være slut, men så tager jeg sejren. Det er helt sindssygt fedt, erklærede Antonsen efter kampen.

Anders skal i semifinalen møde Tien Chen Chou. Du kan læse et fuldt sammendrag på linket under. 


Line Kjærsfeldt spillede fredag aften sin sidste kamp ved dette års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, da hun mødte indonesiske Gregoria Mariska Tunjung. Lige som Anders Antonsen, fik hun en ganske god start på kampen, eftersom hun vandt et tæt første sæt 22-20. Tæt skulle det andet sæt også blive, men denne gang endte det knap så godt, set fra en danskers synspunkt. Kjærsfeldt tabte nemlig 19-21 til Tunjung, som i tredje sæt kørte en sikker sejr hjem, 21-13. Læs fuldt sammendrag på linket under.

I mixeddouble skulle det sidste par med hjemmebanefordel, Mathias Christiansen/Christinna Pedersen, møde Ahmad/Natsir, hos hvem man både kan finde en OL- og VM-guldmedalje i trofæskabet. Dermed ventede der selvsagt hård modstand for danskerne, og denne modstand viste sig også for hård. Første sæt blev en lang affære, som indoneserne kunne trække sig sejrrigt ud af, med cifrene 26-24.

Lige så lang og spændende blev andet sæt dog ikke. Danskerne havde svært ved at få gang i spillet, hvilket de havde en god forklaring på, efter kampen:

- Indoneserne server rigtig godt i dag, og vi har simpelthen svært ved at komme ud af servesituationen. Vi forsøgte vores bedste, men i dag var det bare dem, der var det her magiske halve skridt foran, konstaterede Christinna og Mathias.

Dermed endte kampen altså efter resultatet 21-10 i andet sæt, og faktum er nu, at Anders Antonsen er den eneste dansker tilbage i turneringen. Christiansen/Pedersens overmænd møder i næste runde Zheng Siwei/Huang Yaqiong, som er første-seedet. 


Som tidligere nævnt, fandt Tien Chen Chou vej til morgendagens semifinaler, efter at have besejret koreanske Son Wan Ho. De hhv. fjerde- og sjetteseedede spillere var ude i en tresætskamp, som bød på resultaterne: 17-21, 21-19 og 15-21. 

Kento Momota spillede i dag for en semifinale i herresingle, og det var ikke meget modstand han fik fra Khosit Phetpradab. Efter to sæt, som endte 21-13 og 21-9, kunne Momota hurtigt hoppe ud i bad og tage hjem og fokusere på morgendagens modstander Kidambi Srikanth, som qua sin syvendeseeding ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, må forventes at blive en noget større mundfuld. 

Mixeddoublen fra Kina, Zheng Siwei/Huang Yaqiong slog i kvartfinalen det engelske ægtepar Chris og Gabrielle Adcock ud af turneringen. I ganske overbevisende stil vandt de 21-12 og 21-7, og er dermed klar til at møde Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir. 

Husk at flere badmintonturneringer lige nu bidrager til en sand badmintonfestival i Odense. 
Frem til d. 20/10 løber VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA nemlig af stablen. Turneringen for danske ungdomsspillere afholdes for ottende gang. 

Der afholdes dog ikke kun en turneringen for den yngre generation. I dag blev VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA nemlig skudt i gang, så hele familien kan samles til badminton i Odense. 

VICTOR DENMARK SPECIAL OLYMPICS 2018 presented by DANISA og VICTOR DENMARK PARA presented by DANISA afholdes ligeledes som del af festivallen. Sidstnævnte kan du se resultater fra og følge, på nedenstående link.
 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?