Badmintonphoto

Antonsen misser Super Series-finale

20-10-2018 18:49 |  Badminton.dk |  Lizette Knudsen
Anders Antonsen spillede i dag sin første Super Series-semifinale nogensinde, og det gik ikke helt som Antonsen og hjemmebanepublikummet havde håbet på. Danskeren tabte nemlig i tre sæt 21-19, 11-21, 12-21.

De mange fremmødte fans rejste sig op i arenaen og udbrød ekstatisk jubel, da danske Anders Antonsen trådte ind på den grønne bane. Kulissen var sat og lydniveauet var på sit højeste. Danskeren vandt første sæt overskudsagtigt og elegant med 21-19, men måtte slide sig igennem anden og tredje sæt, som taiwanske Chou Tien-chen vandt 21-11, 21-12. 
Med et solidt krydssmash fra Antonsen er kampen i gang. Danskeren får en fremragende start på første sæt, hvor han sidder godt på det offensivt og bringer  sig foran 5-0 efter to minutter. Publikums klapsalver fylder hele areanen. 

- Det var sindssyg fedt, at der var så mange fans, der heppede på mig. Det var kuldegysninger lige fra start af, da jeg gik ind. Det var bare helt fantastisk med deres opbakning, sagde en vemodig Anders Antonsen efter kampen. 

Med gode krydsnetdrop kravler Chou Tien-chen ind på Antonsen og udligner ved 9-9, og med en heldig netruller er taiwaneren for første gang foran i kampen, og han holder føringen til ophold med cifrene 11-10. 

Efter ophold viser den unge dansker endnu en gang, hvad han er gjort af, da han kommer i front med 18-12. Han kaster sig, så lang han er, efter bolden, får den over, og når på benene igen, inden han smasher den hårdt i gulvet. Danskeren kommer på 20-14, men så går der gummiben i den, og Chou Tien-chen kommer op på 20-19. Antonsen holder hovedet koldt og tager første sæt 21-19.

Se hele interviewet her: Chou Tien-chen kommer bedst ud til andet sæt og bringer sig hurtigt i front med 5-1 efter en del uprovokerede fejl af danskeren. Antonsen holder ikke hovedet helt lige så koldt her i andet sæt som i første – og misstimer mange af de korte bolde foran nettet.

- Chou Tien-chen begynder at spille rigtig fysisk og bruge hele banden. Han flytter mig rigtig godt, og mine ben er ved at falde sammen under mig, sagde Anders Antonsen. 

Danskeren begynder at serve langt i stedet for kort i midten af andet sæt, ligesom han gjorde mod gårsdagens modstander Huang Yuxiang, men det ser ikke ud til at virke og Chou Tein-chen vedligeholder føringen ved ophold med cifrene 11-8. 

Efter ophold tilkæmper danskeren sig to dueller i streg, men derfra stikker Chou Tien-chen af og ser sig ikke tilbage. Antonsen laver mange uprovokerede fejl og smider fuldstændigt andet sæt – Chou Tien-chen vinder overbevisende 21-11.

Badminton Danmark skal agere vært for EM for blandede hold 2019, som skal afholdes på Frederiksberg. Læs om det hele her. 

Anders Antonsen kom ud i endnu en tresætter under DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR, og han så fokuseret ud i starten af tredje og afgørende sæt og bringer sig da også i front fra start.

Men med tre uprovokerede fejl kommer Chou Tien-chen foran. Danskeren satser på, at taiwanerens bolde på baglinjen er på den forkerte side, men han tager fejl flere gange.

- Han spiller godt og skarpt. Han spiller hele banen på mig, og det gør mig træt, sagde danskeren efter kampen. 

Selv om Antonsen hiver et par gode opsamlinger ud af ærmet, så spiller Chen Tien-chen bolden godt rundt, og der kan danskeren ikke følge med. Derfor går taiwaneren til ophold 11-5. 

Efter ophold ser Antonsen træt og udmattet ud. Danskeren spiller dårligt foran nettet, hvor han ikke får mange netdrop over. Det udnytter Chou Tien-chen og smasher Antonsen ud af banen. Den taiwanske spiller er finaleklar, da han vinder tredje sæt sikkert 21-12. 


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?