Badmintonphoto

Fem verdensettere tager trofæet

21-10-2018 18:05 |  Badminton.dk |  Jade Wittenkamp
Efter en dag med masser af intensitet og action i finalerne har DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR fået sine vindere. Alle verdensetterne viste, hvad de var gjort af og tog sejren i deres respektive kategorier.

Et brag at gå hjem på – det var, hvad publikum fik, da japanske Kento Momota, verdens bedste herresingle lige nu, mødte taiwanesiske Chou Tien Chen. En tæt maratonkamp på 77 minutter, hvor Momota til sidst stak af og kunne vinde trofæet med cifrene 22-20, 16-21, 21-15.


Publikum fik serveret en lækkerbisken i form af herredoublen Kevin Sukamuljo/Marcus Gideon mod japanerne Takeshi Kamura/Keigo Sonoda. Tilskuerne fik travlt med at huje og heppe, da spillerne flere gange var i gulvet og kastede sig efter bolden i en kamp, hvor tempoet var hurtigt og underholdningsværdien høj.

- Japanerne er meget hurtige, og har en god defensiv, så det er aldrig nemt at spille mod dem. Vi fokuserede bare og spillede offensivt, fortalte Kevin Sukamuljo efter sejren.

I sidste ende fandt verdens bedste herredouble Sukamuljo/Gideon storspillet frem, og gik i knæ, da de vandt finalen med 21-15, 21-16. 


Et rent japansk opgør ventede i damedoublefinalen, hvor verdensetterne Yuki Fukushima/Sayaka Hirota viste deres favoritværdighed, da de slog Shiho Tanaka/Koharu Yonemoto med 21-19, 21-16. 

- Vi er stolte af at have spillet her i Danmark, og at vi har kunnet vinde den her kamp over nogle, vi har spillet mod mange gange, fortalte Hirota.

Med intense, lange dueller fik japanerne publikum til at heppe, men med en sikker sej var der egentlig aldrig tvivl om, hvem der ville vinde i dag.


Også i mixeddouble var det verdensetterne, der tog sejren. Kinesiske Zheng Siwei/Huang Yaqiong demonstrerede deres dominans i kategorien lige nu. Verdensetterne vandt i dag deres syvende titel i år, og kunne tage trofæet efter en overbevisende sejr over thailænderne Dechapol Puavaranukroh/Sapsiree Taerattanachai med 21-16, 21-13. 

Heldet var vendt for den kinesiske herre, der ellers har tabt finalen ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR to gange før med andre makkere end Huang Yaqiong. Derfor var hun en vigtig brik i dag:

- Hun var nøglen i dag til, at vi kunne vinde den her kamp, sagde Zheng smilende om makkeren.


Den meget stabile damesingle og nuværende verdensetter Tai Tzu Ying viste flot figur med lækre slag i en skiftende tresætter mod inderen Saina Nehwal. De to spillere vandt hvert et overbevisende sæt, før Tai tog kontrollen og vandt tredje sæt stort til sidst. Tai kunne gå fra banen som sejrskvinden med cifrene 21-13, 13-21, 21-6 og få trofæet overleveret.

- Jeg er meget begejstret over at vinde, for jeg har virkelig nydt turneringen her i Danmark, sagde Tai Tzu Ying.


Alle turneringens vindere er nu fundet, og det konkluderer en uge med verdensklassebadminton og underholdning i højsædet. Tak for denne gang, vi håber at se alle igen næste år i Odense.


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?